Over de workshop
Sommige dingen vragen wat geduld. Zo ook heerlijke low & slow bereidde gerechten. Het is een kunst om de juiste gaartijd en temperatuur te vinden, maar het resultaat is geweldig.
Gedurende vier uur zal onze chef samen met jullie aan de slag gaan. Hij geeft jullie alle uitleg om verschillende gerechten op een correcte manier klaar te maken.
Waaraan kan je u zoals verwachten:
Varkenswangen
Kip
Ribben
Eend
Pulled pork
…
De chef
Hendrik
Chef Hendrik is al jaren gepassioneerd door Outdoor Cooking. 20 jaar geleden na een gezellige avond bij vrienden rond de terrashaard besliste hij dat hij ook die weg op wou. Nadien is hij beginnen koken op verschillende barbecues en is zijn passie enkel nog
uitgebreid. De charmes, geuren, gezelligheid, … het maakt van Outdoor Cooking een feest.
Reeds 5 jaar geeft Hendrik ook workshops op alle mogelijke toestellen. Het delen van zijn passie geeft hem steeds opnieuw een tevreden gevoel.
“Voor mij is er geen zomer, noch winter zonder Outdoor Cooking!”