Masterclasses

Pasta
Jullie maken samen met onze chef een eigen pasta deeg van start tot finish, met de hand om echt vat te krijgen op de structuur & het vormgeven van jouw deeg. Ook zullen we aan de slag gaan op de Alfa en onze eigen pasta gerechten klaarmaken.
Prijs
Duur
€ 99,00
4 uur

Pizza
Jullie zullen samen met onze pizzaiolo een eigen deeg maken van start tot finish, met de hand om echt vat te krijgen op de structuur, elasticiteit hydratatie van jouw deeg.
Prijs
Duur
€ 99,00
4 uur

Low & Slow
Sommige dingen vragen wat geduld. Zo ook heerlijke low & slow bereidde gerechten. Het is een kunst om de juiste gaartijd en temperatuur te vinden, maar het resultaat is geweldig.
Prijs
Duur
€ 99,00
4 uur

Tapas
Zot van tapas, maar weet je niet meteen hoe er aan te beginnen op de barbecue? Volg dan zeker onze workshop waarbij we verschillende heerlijke tapas klaarmaken, ideaal voor de barbecue.
Prijs
Duur
€ 99,00
4 uur

Meat Hendrik
De typische barbecue bestaat voornamelijk uit een grote keuze aan vlees. Tijd om er voor te zorgen dat de jouw volgende barbecue er eentje wordt met heerlijk kwaliteits vlees, gebakken tot in de perfectie.
Prijs
Duur
€ 99,00
4 uur

Pure Sea
Barbecueën kan met zoveel meer dan vlees. Een heerlijke vis kan jouw barbecue verrijken. Wij willen jou tijdens onze masterclass inspireren met enkele heerlijke gerechten.
Prijs
Duur
€ 99,00
4 uur

Smoking & Planking
Mag het wat gerookter zijn? Appel, beuk of kers?
Alles is mogelijk, zolang de smaken maar bij elkaar passen.
Prijs
Duur
€ 99,00
4 uur

100% Belgisch
De Belgische keuken is verfijnd en overheerlijk. Iets om als Belgen trots op te zijn. Deze lekkernijen brengen wij graag naar de barbecue zodat we de Belgische keuken ten volle kunnen benutten.
Prijs
Duur
€ 99,00
4 uur

Koken op Houtvuur
Hoog tijd om nog eens een echt gezellig vuur te stoken. Dit kan in en oven of een open vuur. Fantastisch als we dit kunnen combineren met koken.
Prijs
Duur
€ 99,00
4 uur