À propos de l'atelier
Mag het wat gerookter zijn? Appel, beuk of kers? Alles is mogelijk, zolang de smaken maar bij elkaar passen.
Ontdek de vele mogelijkheden van roken tijdens deze masterclass. Je kan aan de slag gaan met houtsnippers, pellets of gewoon een volledig houten plankje. Wist je trouwens dat je veel meer kan roken dan enkel een stukje vlees of vis?
Gedurende vier uur zal onze chef samen met jullie aan de slag gaan. Hij laat jullie de mogelijkheden van het roken met de barbecue ontdekken.
Waaraan kan je u zoals verwachten:
Zalm
Eendeborst
Kabeljauw
Boter
Groenten
…
Le chef
Hendrik
Chef Hendrik is al jaren gepassioneerd door Outdoor Cooking. 20 jaar geleden na een gezellige avond bij vrienden rond de terrashaard besliste hij dat hij ook die weg op wou. Nadien is hij beginnen koken op verschillende barbecues en is zijn passie enkel nog
uitgebreid. De charmes, geuren, gezelligheid, … het maakt van Outdoor Cooking een feest.
Reeds 5 jaar geeft Hendrik ook workshops op alle mogelijke toestellen. Het delen van zijn passie geeft hem steeds opnieuw een tevreden gevoel.
“Voor mij is er geen zomer, noch winter zonder Outdoor Cooking!”