top of page

Meat Hendrik

Prix

€ 99,00

Durée

4 uur

À propos de l'atelier

De typische barbecue bestaat voornamelijk uit een grote keuze aan vlees. Tijd om er voor te zorgen dat de jouw volgende barbecue er eentje wordt met heerlijk kwaliteits vlees, gebakken tot in de perfectie.


Gedurende vier uur zal onze chef samen met jullie aan de slag gaan. Zo leren jullie zelf verschillende vleessoorten bereiden en heeft niets nog geheimen voor jullie.


Aan welke vleessoorten kan je u zoal verwachten:

  • Picania

  • Pulled Pork

  • Spare ribs

  • Steak cavemans style

Le chef

Hendrik

Chef Hendrik is al jaren gepassioneerd door Outdoor Cooking. 20 jaar geleden na een gezellige avond bij vrienden rond de terrashaard besliste hij dat hij ook die weg op wou. Nadien is hij beginnen koken op verschillende barbecues en is zijn passie enkel nog
uitgebreid. De charmes, geuren, gezelligheid, … het maakt van Outdoor Cooking een feest.

Reeds 5 jaar geeft Hendrik ook workshops op alle mogelijke toestellen. Het delen van zijn passie geeft hem steeds opnieuw een tevreden gevoel.

“Voor mij is er geen zomer, noch winter zonder Outdoor Cooking!”

bottom of page