À propos de l'atelier
Hoog tijd om nog eens een echt gezellig vuur te stoken. Dit kan in en oven of een open vuur. Fantastisch als we dit kunnen combineren met koken.
Een dutch oven of een bricknic brengen ons al heel ver om in een houtvuur heerlijke gerechten te toveren. Maar er zijn meer manieren als dat om tof aan de slag te gaan.
Gedurende vier uur zal onze chef samen met jullie aan de slag gaan. Hij legt je het vuur aan de schenen om tot het uiterste te gaan voor de perfecte cuisson.
Wat kan je verwachten:
Pizza
Steak
Plancha
Dutch oven
Bricknic
…
Le chef
Hendrik
Chef Hendrik is al jaren gepassioneerd door Outdoor Cooking. 20 jaar geleden na een gezellige avond bij vrienden rond de terrashaard besliste hij dat hij ook die weg op wou. Nadien is hij beginnen koken op verschillende barbecues en is zijn passie enkel nog
uitgebreid. De charmes, geuren, gezelligheid, … het maakt van Outdoor Cooking een feest.
Reeds 5 jaar geeft Hendrik ook workshops op alle mogelijke toestellen. Het delen van zijn passie geeft hem steeds opnieuw een tevreden gevoel.
“Voor mij is er geen zomer, noch winter zonder Outdoor Cooking!”