top of page

Pure Sea

Prijs

€ 99,00

Duur

4 uur

Over de workshop

Barbecueën kan met zoveel meer dan vlees. Een heerlijke vis kan jouw barbecue verrijken. Wij willen jou tijdens onze masterclass inspireren met enkele heerlijke gerechten.


Een voorsmaakje van deze gerechten kunnen we al geven:  

  • Warm gerookte zalm met gepofte aardappel

  • Mosselen in papillot

  • Kabeljauw op maple plank met cantarellen en crème van basilicum

  • Gegrilde sardines

  • Dorade in zoutkorst met gepofte ui en tomaten met balsamicocrème en gegrilde krieltje


Afsluiten doen we met een heerlijk dessert vangegrilde pompelmoes met yoghurt en rozemarijn.

De chef

Hendrik

Chef Hendrik is al jaren gepassioneerd door Outdoor Cooking. 20 jaar geleden na een gezellige avond bij vrienden rond de terrashaard besliste hij dat hij ook die weg op wou. Nadien is hij beginnen koken op verschillende barbecues en is zijn passie enkel nog
uitgebreid. De charmes, geuren, gezelligheid, … het maakt van Outdoor Cooking een feest.

Reeds 5 jaar geeft Hendrik ook workshops op alle mogelijke toestellen. Het delen van zijn passie geeft hem steeds opnieuw een tevreden gevoel.

“Voor mij is er geen zomer, noch winter zonder Outdoor Cooking!”

bottom of page