Over de workshop
Jullie maken samen met onze chef een eigen pasta deeg van start tot finish, met de hand om echt vat te krijgen op de structuur & het vormgeven van jouw deeg. Ook zullen we aan de slag gaan op de Alfa en onze eigen pasta gerechten klaarmaken.
Op zoek naar o.a. de perfecte klassieker, de LASAGNE. Jullie eigen gerechtjes kunnen jullie meenemen naar huis om de eerste resultaten thuis te kunnen demonstreren.
Hoe maak ik de Alfa snel & makkelijk aan en controleer ik mijn temperatuur
Welke ingrediënten zijn er nodig voor het perfecte deeg voor verse pastagerechtjes
Individueel maken we ons eigen deeg met de hand
Uitrollen van pastavellen als basis voor de pastaschotels die volgen
Hoe kan ik de Alfa gebruiken om een meerwaarde aan smaken te creëren
We maken 3 verschillende pastagerechten met een creatieve toets
Deze masterclass wordt gegeven in het Engels.
De chef
Bruna & Emanuele
Pastology werd geboren in 2021 in onze keuken. Stel je voor. Twee Italiaanse koks gedwongen thuis tijdens een pandemie. We deden waar we goed in zijn: we begonnen pasta te rollen. Voor ons. Voor vrienden.
Al snel beseften we dat onze traditie iets was waar mensen naar streefden, het delen van een handgemaakt pastagerecht, thuis gemaakt met de beste ingrediënten. We verzamelden onze ideeën en richtten ons merk op met een eenvoudige maar doeltreffende missie: u de beste pasta geven die u buiten Italië kunt krijgen.
Al onze pasta's worden elke dag één voor één met de hand gemaakt Dit is de ambachtelijke meerwaarde die u alleen van uw nonna in Italië kunt verwachten.